Wie zijn wij?

Liv Boelens

Ik ben klinisch psychologe en heb mij aan de hand van cursussen en workshops verder gespecialiseerd in de ontwikkelingsgerichte en experiëntiële psychotherapie. Na mijn afstuderen ben ik gestart in een multidisciplinaire groepspraktijk. Ik doe hier nog steeds onderzoek en begeleiding van kinderen en jongeren met emotionele moeilijkheden. Daarnaast ben ik verbonden aan Het Perspectief in Gent. Daar geef ik samen met een collega de cursus conflicthantering aan reisleiders en reisgidsen in opleiding. Ik werkte een tijd op CODE, Lessius Hogeschool Antwerpen, als zelfstandig consulente. Daar deed ik bij jongeren en volwassenen, binnen een multidisciplinair team, onderzoek naar dyslexie.

Mandy Willems

Ik ben als klinisch psychologe werkzaam in het CLB in Sint-Niklaas, waar ik in sta voor testafname en begeleiding van kinderen en jongeren en ondersteuning geef aan leerkrachten en ouders.

Daarnaast begeleid ik vooral kinderen met sociale, emotionele of gedragsmatige problemen.
Ik werk reeds 3 jaar als vrijwilliger in een thuisbegeleidingsdienst voor kinderen met autisme en heb mij daarbij verder gespecialiseerd aan de hand van een intensieve opleiding rond autisme.